Horloge verkopen | Inkoop | Taxatie

Horloge verkopen online of bij ons op kantoor. Er zijn tegenwoordig veel plekken waar u terecht kunt voor de verkoop van uw horloge en/of horlogeverzameling. Bij vintage times zijn we voornamelijk gespecialiseerd in oude horloges van de bekendere merken. Daarnaast bieden wij ook advies en bemiddeling bij de verkoop van moderne high-end horloges.

Rolex verkopen bij vintage times ? Ook andere high-end horlogemerken hebben onze aandacht. Historie, conditie en originaliteit zijn zeer belangrijk voor ons mochten wij overgaan tot aankoop van uw horloge. Zowel high-end als minder dure vintage horloges kunnen interessant zijn voor onze collectie.

Vintage Times is een kleine horlogewinkel met een geselecteerd aanbod gebruikte horloges van hoogstaande merken zoals; Rolex, Patek Philippe, Omega, Movado en Longines. Naast de restauratie, verkoop en bemiddeling bij verkoop is Vintage Times op zoek naar high-end vintage (gebruikte) horloges. Voor de verkoop van uw vintage horloge kunt u direct contact opnemen met onze vintage horloge specialist.

Email ons op [email protected] of whatsapp +31 64 111 1 044

horloge verkopen aan Vintage Times Amsterdam

Voor onze collectie zijn wij op zoek naar bijzondere horloges in goede conditie. Een eventuele uurwerk service is geen probleem, wel is de originaliteit en conditie van bijvoorbeeld de wijzerplaat voor ons belangrijk. Ook kopen wij enkel horloges in waar de historie en herkomst van bekend is. Het is lastig exact te specificeren welke horloges wij kopen, voor de hieronder genoemde merken en modellen hebben we belangstelling. Daarnaast zijn er heel veel bijzonder vintage horloges met minder bekende namen die ook onze interesse hebben. Kwaliteit staat voorop, neem voor een impressie wat wij mooi vinden een kijkje in onze online shop. Horloge verkopen ? Neem contact met ons op via het contact formulier

 

Inkoop horloges, vintage horloge merken en modellen

de volgende horloge merken zijn voor ons interessant om in te kopen. Twijfelt u of een horloge interessant is voor ons of wilt u enkel een waarde indicatie ? Neem contact met ons op en wij helpen u graag. Wilt u een horloge verkopen dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of onderstaand contact formulier

 

Rolex

Een Rolex horloge is al meer dan 75 jaar een begrip. Het is een merk met een status en zeer goede reputatie. Het Rolex horloge is misschien wel het meest ‘verhandelde’ horlogemerk in de markt. Niet het merk zelf, dat is al jaren ondergebracht in een stichting. De horloges van het merk Rolex worden echter op grote schaal verhandeld. Zowel nieuw, gebruikt, vintage of ongedragen. Veel Rolex horloges zijn al menig maal van pols en eigenaar gewisseld, de stijgende prijzen hebben hier zeker aan meegedragen waardoor Rolex een zeer grote aantrekkingskracht heeft op beleggers, jong publiek, ondernemers en celebrities.

De meest bekende modellen van rolex zijn de Rolex Submariner, Daytona, Explorer, Milgauss, Gmt master, Datejust en Day-Date. Deze modellen zijn iconisch en worden al jaren geproduceerd en nihil veranderd kwa design. In de huidige modellen range zijn meer modellen beschikbaar zoals de Yachmaster, Cellini, Sky Dweller etc.

Wilt u een vintage rolex horloge verkopen? wij helpen u graag bij het bepalen van de waarde van uw oude Rolex horloge. Ook kunnen wij u helpen bij het laten repareren van een oude exemplaar.

 

inkoop horloges van het merk Rolex, klik op onderstaande link

inkoop horloges / rolex verkopen

 

Patek Philippe

Patek Philippe is een van de grootste en bekendste horlogemerken met een rijke historie. Horloges van Patek Philippe zijn peperduur en worden vaak geassocieerd met koningshuizen, rijke families en sjieke personen. Zeker de gouden dress horloges zoals de ‘Calatrava’ zijn sjiek en elegant. Patek is misschien wel het merk dat de ‘dresswatch’ uitgevonden heeft. Naast de Calatrava is het merk ook zeer bekend van de door Gerald Genta ontworpen Patek Philippe Nautilus. De Nautilus is de sportieve lijn van Patek Philippe en is tegenwoordig erg populair bij de nouveau riche.

Grande Complicaton

Patek Philippe heeft zeer bijzondere horloges vervaardigd waaronder; Minute Repeaters, Split second chronograaf horloges, Perpetual Calendar movements, gecompliceerde chronograaf horloges en horloges met meerdere van deze complicaties. Veel van deze horloges zijn terug te vinden in het Patek Philippe museum in Geneva, dit museum is zeker een bezoek waard als horlogeliefhebber. Naast de collectie vintage Patek Philippe horloges conserveert het merk in dit museum ook historisch interessante horloges van andere merken.

Als horlogemerk heeft Patek een zeer rijke historie. Ze hebben horloges geleverd aan koningshuizen, Joe Ben Champion en zelfs de Dalai Lama is liefhebber van Patek Philippe. Er siert om zijn pols een prachtige vintage Patek Philippe chronograaf, daarnaast weten we dat hij ook een Rolex horloge en Patek Philippe zakhorloge bezit. Er dient te worden vermeld dat hij deze horloges heeft gekregen. Ook heb ik gelezen dat de Dalai Lama zelf het beroep van horlogemaker heeft uitgeoefend.

inkoop horloges

Bijzonder interessante horloges van Patek Philippe welke wij zeer graag in onze collectie zouden hebben of voor u zouden willen verkopen zijn;

Patek 96, Patek Philippe 130, Patek Philippe 146, Patek Philippe 1463, Patek Philippe 1207, Patek Philippe 1461, Patek Philippe 1479, Patek Philippe 1485, Patek Philippe 1503, Patek Philippe 1518, Patek Philippe 2483,Patek Philippe 1526, Patek Philippe 1544, Patek Philippe 2457, Patek Philippe 1535, Patek Philippe 5726, Patek Philippe 3800, Patek Philippe 3700, Patek Philippe 3419, Patek Philippe 4700, Patek Philippe 3923

 

Longines

Longines is een horlogemerk wat elke verzamelaar kent en door veel verzamelaars en liefhebbers gewaardeerd wordt. Ook is Longines een merk wat veel aandacht besteed aan de historie van het merk. Veel oude Longines modellen worden tegenwoordig uitgebracht als heritage modellen. De moderne lijn van Longines loopt ook zeer goed op de internationale horloge markt.

Bij vintage times amsterdam zijn we voornamelijk op zoek naar vintage exemplaren van het merk Longines in goede conditie. Belangrijk voor de waarde van het horloge is de conditie maar ook de diameter van de kast. Longines heeft zeer veel verschillende exemplaren uitgebracht in zowel hele kleine kastjes als extreem grote stalen kasten. Met name de vintage horloges met een diameter van 35 tot 39 millimeter zijn zeer geliefd bij verzamelaars. Daarnaast zijn we bij Vintage Times altijd op zoek naar mooie chronograaf horloges. Longines heeft een zeer rijke historie op het gebied van chronograaf horloges, zeker de modellen met een zogenaamde ‘flyback’ functie zijn zeer geliefd. Veel Longines modellen hebben ‘actie’ gezien, zeker de exemplaren uit de tweede wereldoorlog zijn vaak echte combat finds. De conditie van de horloges hangt vaak erg af wat voor doeleinde het horloge heeft gehad bij de gebruiker. Soms kan een horloge wat ogenschijnlijk in slechte conditie verkeerd toch interessant voor ons zijn vanwege de historie of potentiele conditie na restauratie.

 

longines verkopen

Longines vintage Horloge verkopen.

 

vintage Horloge verkopen van het merk Longines

Bij vintage times zijn we gericht op de inkoop van de volgende Longines exemplaren, het aller belangrijkst is de conditie en historie van het horloge. Heeft u een vintage Longines in zeer mooie staat, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de waarde.

Longines 30ch chronograph, Longines 13zn chronograph, Longines 12.68 37mm, Longines 1268 oversized model, Longines Sector dial, longines siderograph

 

Ook voor andere merken horloges kunt u contact met ons opnemen, de lijst horlogemerken en modellen die ik mooi vind zou te groot zijn om op een pagina te benoemen.

 

Zakhorloge van Patek Philippe, Breguet of Audemars Piguet verkopen?

Op dit moment zijn we bij Vintage Times op zoek naar zakhorloges. Naast de zakhorloges van bekende merken als Patek Philippe en Breguet zijn we ook op zoek naar simpele zakhorloges van zilver in zeer goede staat. wilt u de waarde weten van uw zakhorloge of uw zakhorloge verzameling verkopen of laten taxeren? Neem dan een kijkje op onze inkoop pagina voor zakhorloges.

 

 

 

Ons aanbod vintage horloges kunt u hier vinden

 

Horloge verkopen aan een gerenomeerd vintage horloge specialist. Vintage Times helpt u graag.