Vintage Rolex Verkopen – Inkoop, Taxatie & Bemiddeling

Vintage Rolex Verkopen
Vintage Rolex verkopen

Vintage Times Amsterdam is een jong bedrijf gespecialiseerd in de verkoop, restauratie, inkoop en bemiddeling bij verkoop van vintage rolex horloges en verzamelingen. Dankzij ons brede netwerk horlogehandelaren, verzamelaars, specialisten, dealers en veilinghuizen zijn wij in staat u altijd een kundig advies te geven met betrekking tot uw vintage rolex horloge.

Wij zijn altijd op zoek naar interessante objecten voor onze winkel en klanten. Daarnaast delen wij graag onze kennis en passie over horloges met andere verzamelaars en kenners. Ook voor degene die niet wegwijs zijn in ‘horlogeland’ maar wel een vintage rolex horloge beziten, kunnen wij wat betekenen op gebied van taxatie, verkoop of bemiddeling bij verkoop.

U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen, wij zijn gespecialiseerd in

  • aankoop van rolex horloges
  • taxatie van vintage rolex horloges
  • restauratie advies voor vintage horloges
  • verkoop advies
  • bemiddeling bij verkoop van horloge verzamelingen
  • zoekopdrachten voor cliënten
  • echtheid verificatie van oude rolex horloges

Kom direct met ons in contact door een mail te sturen of te bellen. Ook kunt u onderstaand contact formulier invullen en wij nemen contact met u op.

U bent van harte welkom op ons kantoor in het centrum van Amsterdam. Bel of mailt u ons wel even, wij werken enkel op afspraak. Indien u niet in de gelegenheid bent ons te bezoeken kan onze specialist in overleg ook bij u langskomen. Vintage Times is geen officiële Rolex dealer en kan u daarom geen advies geven met betrekking tot de service van moderne Rolex horloges. Heeft u service nodig voor uw moderne Rolex horloge dan verwijzen wij u graag door naar de officiële dealer.

Onze actuele horloge collectie kunt u hier vinden, staat het vintage rolex horloge wat u zoekt er niet bij neem dan contact op voor een vrijblijvende zoekopdracht

Vintage Times NL 

Verkoop – Taxatie – Inkoop

tel / whatsapp +31 641 111 044

e.mail [email protected]