Vintage Patek Philippe horloge verkopen

vintage Patek 2508

Oud Patek Philippe horloge verkopen of op waarde laten taxeren bij Vintage Times

 

Vintage Patek Philippe horloges zijn erg populair bij horlogeverzamelaars. Uw Patek Philippe horloge verkopen kan bij vintage times, ook is het mogelijk uw bijzondere Patek Philippe horloge via ons aan te bieden bij internationale veilinghuizen, verzamelaars en handelaren.

Onze horlogewinkel richt zich voornamelijk op klassieke horloges van Patek Philippe zoals de Calatrava en oude chronograaf horloges zoals de Patek 130 en Patek 1463. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop van uw vintage Nautilus ref 3700/3800, Aquanaut etc.

 

Patek Philippe horloge verkopen

Klassieke Patek Philippe ref 2508.

Voor info neem contact op met onze specialist via [email protected]

 

 

De volgende referenties van Patek Philippe hebben onze interesse, heeft u een ander exemplaar dan hier vermeld dan kunt natuurlijk altijd contact opnemen met onze inkoop specialist om de waarde van uw Patek Philippe horloge te bepalen.

 

Klassieke Patek Philippe modellen

Vintage Patek Philippe horloges. Het meest bekende dress horloge van Patek Philippe is de Calatrava, de eerste ref 96 Calatrava dateert uit de jaren 30′ daarna zijn er veel andere modellen uitgebracht van dit oer exemplaar. Naast de Calatrava zijn chronograaf modellen van Patek Philippe zeer zeldzaam en in goede conditie zeer geliefd bij verzamelaars. Wij kopen deze vintage Patek Philippe horloges dan ook graag in voor onze collectie.

 

Calatrava

Ref 3520

ref 96

ref 2526

ref 2508

ref 570

ref 565

ref 3417 ‘antimagnetic’

ref 3448 perpetual calendar

patek 565 Calatrava staal
Patek Ref 565 Calatrava horloge, het eerste Patek Philippe horloge met een waterdichte kast @phillips

Patek Philippe vintage chronograaf horloges

Patek 1463 met de bijnaam ‘Tasti Tondi’

Patek 1518 Perpetual Calendar chronograph

Patek 1579 chronograaf

Patek 530 chronograph

Patek 1506 chronograph gold

 

duurste vintage Patek Philippe
The most expensive Patek Philippe wristwatch @Phillips Watches

Verkopen, taxeren of laten veilen van uw vintage Patek Philippe horloge

Uw vintage Patek Philippe horloge verkopen, vaak geen alledaagse bezigheid wanneer u geen actief handelaar of verzamelaar bent. Vintage Times is gespecialiseerd in oude horloges en heeft een groot netwerk klanten, verzamelaars, veilinghuizen en handelaren waardoor wij u optimaal kunnen helpen bij het verkopen of veilen van uw vintage horloge (verzameling).

Wilt u een bod of waardebepaling van uw Patek Philippe horloge ontvangen ? Neem contact met ons op via mail of WhatsApp, stuur ons zoveel mogelijk informatie en foto’s toe en wij reageren zo snel mogelijk met een bod of uitnodiging bij ons op kantoor. Wilt u liever direct een afspraak maken dan is dit uiteraard mogelijk. Ook komt onze specialist in overleg bij u op locatie langs.

 

Meer informatie over het verkopen van uw horloge ? Neem contact op met onze specialist via [email protected] of bezoek onze inkoop pagina hier.

patek Philippe telephone

Vintage stalen Patek Philippe Ref 96

 

De waarde van mijn oude Patek Philippe horloge bepalen?

De waarde bepalen van een vintage Patek Philippe horloge is soms niet eenvoudig, prijzen voor eenzelfde model kunnen zeer uiteen lopen afhankelijk van verschillende factoren waaronder; De conditie van het horloge, aanwezigheid van originele papieren of documenten, originaliteit en verleden van herstelwerkzaamheden, conditie en uitvoering van de wijzerplaat en natuurlijk de legering van de kast. Vaak zijn vintage stalen Patek Philippe modellen meer geliefd bij verzamelaars dan rose en geelgouden exemplaren, vaak zijn vintage horloges van staal meer waard in de huidige markt.

Bij vintage times bekijken we graag de originaliteit en conditie van uw oude Patek Philippe horloge om u een deskundig advies met betrekking tot de waarde te geven, ook laten wij u direct weten of het horloge interessant is voor onze collectie of een van onze klanten.

 

Vintage Patek Philippe horloges uit onze collectie

Patek Philippe horloge
Patek Philippe ref 96 geel goud

 

patek Philippe vintage horloge Rose Goud
Patek Philippe ref 96 Calatrava Rose goud

 

Patek Philippe horloge 3919J
Patek Philippe geel gouden Calatrava 1990’s

 

vintage patek horloge
Vintage Patek Philippe Calatrava 35mm geelgoud

 

Patek Philippe Horloge oval ellipse
Patek Philippe horloge witgoud type Ellipse

 

Patek Philippe nautilus horloge staal
Patek Philippe ref 3800 Nautilus