vintage horloge verkopen bij Vintage Times Amsterdam

inkoop vintage horloges

vintage horloge verkopen

Het verkopen van een oud horloge is voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid. Of u het horloge zelf gedragen heeft, uit een erfenis heeft verkregen of als belegging heeft bewaard, het verkopen van een kostbaar horloge kan soms best lastig zijn. Naast de emotionele waarde van een uurwerk is het vaak moeilijk de exacte verkoopwaarde van een horloge te bepalen. De vintage horlogemarkt is een wereld waar veel zaken worden gedaan op basis van vertrouwen. Het kan lastig zijn als particulier vertrouwen te krijgen en garanties te bieden bij verkoop van een horloge aan een nieuwe eigenaar. Vintage horloge verkopen

Bij Vintage Times Amsterdam zijn we gespecialiseerd in oude horloges ofwel vintage watches! U wilt uw oude horloge verkopen, inruilen of laten schatten op waarde dan bent u bij ons aan het goede adres. Uiteraard kopen wij enkel horloges in die wij interessant vinden voor onze collectie, betalingen geschieden enkel per bank, wij werken niet met cash geld. Als echte horlogeliefhebbers zijn we altijd bereid u meer informatie te geven over uw vintage horloge (ook als u deze niet wilt verkopen) dus schroom niet om contact  op te nemen.

Ons kantoor zit gevestigd aan de Herengracht 142 in het centrum van Amsterdam. Midden in de Jordaan tussen de Singel en de Keizersgracht, op een steenworp afstand van het winkelgebied ‘de 9- straatjes’ waar u ook andere interessante vintage horloge winkels vindt zoals;  Amsterdam Vintage Watches, Amsterdam Time Classics en Amsterdam Watch Company. Als u interesse heeft in vintage horloges maar niet uit Amsterdam komt is het zeker de moeite waard een bezoek te brengen aan het Vintage horloge centrum van Nederland.

Hieronder vindt u een overzicht geven van horlogemerken en types die interessant kunnen zijn voor onze winkel. Uiteraard is deze lijst onvolledig, wij zijn ook geïnteresseerd in vintage chronograaf horloges van minder bekende merken en andere unieke items. Heeft u iets aan te bieden wat interessant kan zijn voor onze winkel dan kunt u ons bellen, mailen of contact opnemen via het contact formulier. Wij zijn ook dealer op het platform chrono24.com, u kunt hier reviews vinden van onze klanten.

De volgende horloge merken en types kunnen interessant zijn voor onze collectie. Voor het verkopen of laten taxeren van uw complete verzameling vintage horloges vragen wij u persoonlijk contact met ons op te nemen per telefoon of mail

Uw Vintage Horloge Verkopen
rolex 16610 submariner
vintage horloge verkopen

Vintage Times

Verkoop – Taxatie – Bemiddeling

tel / whatsapp +31 641 111 044

e.mail [email protected]

Vintage Rolex horloges

Rolex Submariner (6202, 6204, 5513, 1680, 5512, 5508)

Rolex Gmt Master (1675, 16710, 16750, 6542)

Rolex (pre)  Explorer (1016, 1655, 6298, )

Rolex Seadweller (1665, 5512, 5514, )

Rolex Oyster Perpetual

Rolex bubbleback (6085, 6084)

Rolex Veriflat

Rolex Daytona (6263, 6239, 6240, 6262, 6265, 16520, 16528)

Rolex Pre Daytona (6234, 6034, 6238, )

vintage horloge verkopen

Vintage Patek horloges

Patek 96 staal, goud, rose goud

patek 130 chronograaf

patek 1463 chronograaf

patek 3700 nautilus

patek 3800 nautilus

flyback chronograph

 

Longines Vintage horloges

Longines 13zn chronograaf

Longines 30ch chronograaf

Longines 12.68 horloges

Longines tré tacche modellen

Longines zwarte wijzerplaat

Longines oversized horloges

vintage horloge verkopen

Vintage Chronograaf horloges van de volgende merken

Movado horloges

Gübelin

Ulysse Nardin

Step case chronograaf horloges

Minerva

Excelsior Parc

Breguet Flyback chronograaf

Dodane type 20

 

Vintage horloge verkopen of kopen bij Vintage Times Nederland

Bent u op zoek naar een oud horloge van een bekend of minder bekend merk dan bent u bij Vintage Times aan het juiste adres. Wij verkopen horloges in elk prijs segment, staat het horloge wat u zoekt niet op de website neem dan contact met ons op voor een zoekopdracht. Wilt u een vintage horloge verkopen? Meer informatie en tips met betrekking tot de aankoop van een vintage horloge vindt u hier.

 

 

 

Gebruik onderstaand contact formulier als u een vintage horloge verkopen wilt of meer informatie zoekt over uw horloge. Een horloge kopen kan natuurlijk ook, bezoek hiervoor onze vintage watch shop.

 

zakhorloge verkopen breguet

Wanneer u een zakhorloge te koop aan wilt bieden kunt u onze pagina over de waarde van zakhorloges hier bezoeken: