Patek Philippe horloge verkopen | taxeren | waarde bij Vintage Times

patek horloge verkopen

Patek Philippe horloge verkopen of op waarde laten taxeren

 

Patek Philippe horloges staan bekend om hun prachtige dress watches en sportievere Nautilus en Aquanaut uurwerken. Uw Patek Philippe horloge verkopen of op waarde laten taxeren kan bij ons. Onze horloge specialist verteld u graag meer over uw bijzondere Patek Philippe.

Patek Philippe is een Zwitsers horlogemerk met een rijke historie. Het merk heeft horloges verkocht aan beroemdheden, wereldleiders en belangrijke personen over de hele wereld. Het kopen van een Patek Philippe horloge was zeker vroeger enkel weggelegd voor de welgestelden.

Vintage Times is actief op zoek naar bijzondere vintage horloges van Patek Philippe. Particuliere verzamelaars en beleggers die een Patek Philippe horloge willen verkopen kunnen contact opnemen met onze specialist. Wij kopen horloges in maar bemiddelen ook bij verkoop van bijzondere Patek Philippe modellen die wij verkopen aan verzamelaars wereldwijd of  via veilinghuizen verkopen die zich enkel richten op high-end horloges in het hogere segment.

 

Patek Philippe Verkopen

Hoe werkt het verkopen

Wanneer u een horloge wilt verkopen vragen wij u contact op te nemen met onze specialist via e-mail of telefoon. Het kan gaan om een modern horloge van Patek Philippe maar ook zeker de oude exemplaren hebben onze interesse.

Bij voorkeur vragen wij u zoveel mogelijk informatie over het horloge naar ons toe te sturen per mail, eventueel voorzien van gedetailleerde foto’s. Onze specialist neemt altijd contact met u op, ook als wij niet geïnteresseerd zijn om een horloge te kopen kunnen wij u altijd adviseren waar u het beste terecht komt voor een goede prijs voor uw Patek Philippe horloge.

Indien een horloge geschikt is voor onze collectie kunnen we u vaak direct een prijs noemen waarvoor wij het horloge inkopen. Ook kan het voorkomen dat wij voor een bepaald exemplaar al verzamelaars weten of klanten hebben die hier naar zoeken, het kan zijn dat wij uw horloge niet willen inkopen maar wel kunnen bemiddelen bij de verkoop aan een van onze klanten.

Vintage Times werkt met een wereldwijd netwerk van verzamelaars, handelaren en particuliere beleggers. Ook hebben wij goede contacten met de gerenommeerde internationale veilinghuizen in Genève, New York, Monaco en Hong Kong.

wij werken enkel op afspraak, ons kantoor zit gevestigd in Amsterdam, op verzoek is het ook mogelijk dat onze specialist u op locatie bezoekt, maak daarvoor een afspraak via mail of telefoon.

 

Vintage Times NL 

Verkoop – Taxatie – Inkoop

tel / whatsapp +31 641 111 044

e.mail [email protected]

 

 

Patek Philippe calatrava

Patek Philippe modellen door ons gezocht

  • Nautilus
  • Calatrava
  • Aquanaut
  • Annual Calendar
  • Perpetual Calendar
  • Gecompliceerde Zakhorloges
  • accessoires en toebehoren

Naast de conditie van een horloge kunnen extra’s zoals accessoires, originele documenten of een interessante historie ook waarde toevoegen aan een oud Patek Philippe horloge.

documents patek 2508

Onze vintage horloge aanbod vindt u hier. Patek Philippe verkopen ? Neem contact met ons op via [email protected]